Frisse, heldere en vindbare websites

Helaas zien wij het maar al te vaak gebeuren dat de designer bepaalt hoe een site er uitziet zonder over vindbaarheid na te denken. Gevonden worden, daar gaat het om op internet. Wordt een site niet gevonden, dan komen er geen bezoekers, neemt niemand contact op en wordt er veel te weinig online verkocht via de webshop.

Natuurlijk moet een webshop of site er goed uitzien. De identiteit en boodschap moeten duidelijk zijn, maar dat moet wel hand-in-hand gaan met gevonden worden. Design, zoekmachine optimalisatie (SEO) en techniek moeten elkaar voortdurend versterken.

Een website moet duidelijk zijn en aansluiten bij het doel. Zakelijke sites (B2B) zijn ook qua vormgeving veelal zakelijk. Wanneer we kijken naar websites gericht op particuliere bezoekers (B2C) dan moet het design daar ook op aansluiten.

Afhankelijk van de wensen en de omvang van het project maakt NiDiDo in-house een digitaal ontwerp of werken wij samen met een externe designer. Heeft u een eigen designer dan is dat natuurlijk ook uitstekend. Graag werken we aan een nieuw design dat ook web-technisch goed en slim is.

Voor ons is er slechts één belang: samen online doelen bereiken!

Nidido Websites

Stuur ons een kaartje
NiDiDo bv
Einsteinstraat 22 L
3902 HN Veenendaal

Bel ons:
We zijn bereikbaar via:
0318 - 210 400

Stuur ons een e-mail:
Ons mailadres is:
[email protected]