E-Everyting

E-everything is een “NiDiDo” uitdrukking. Voor ons is e-everything alles wat wij als NiDiDo maar voor je kunnen betekenen op internet of software-gebied. Software-ontwikkeling, begeleiding, ondersteuning en meedenken zijn hierin de kernwoorden en samen succes creëren is het doel.

Software ontwikkeling

Websites, webshops, apps en losse tools moeten worden gemaakt. Wij zijn expert in het programmeren van off- en online software. Onze ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites, webshops en ondersteunende backend software. Door deze ervaring weten wij waar jij als online ondernemer voor komt te staan. Wij kunnen je dan ook helpen om samen een passende oplossing te maken.

Project management

Maar al te vaak wordt het projectmanagement van een webproject onderschat. projectmanagement klinkt zwaar en log. Om kosten te besparen wordt er te vaak bezuinigd op projectmanagement. Dit leidt in veel gevallen tot een “los” geslagen project wat uit de hand loopt qua scope, middelen of tijd. Wij hebben en houden grip op uw project. Samen zorgen wij er voor dat het project wel duidelijk is, de budgeten overzichtelijk zijn en dat de planning wordt gehaald.

Consultancy en Advies

Kennis is vaak hetgeen waar je niet genoeg van hebt wanneer je een nieuwe project start. Kennis van technieken, systemen en mogelijkheden in de markt. Het is ook niet uw werk en eigenlijk zou u zich daar dan ook niet mee bezig moeten houden. Er zijn immers mensen die hier wel verstand van hebben: NiDiDo. Wij kunnen helpen met het bieden van die kennis en kunnen ons verplaatsen in jouw business om zo gezamenlijk de juiste keuze te kunnen maken. Samen online doelen bereiken is ons doel.

E-Everything Nidido

Stuur ons een kaartje
NiDiDo bv
Einsteinstraat 22 L
3902 HN Veenendaal

Bel ons:
We zijn bereikbaar via:
0318 - 210 400

Stuur ons een e-mail:
Ons mailadres is:
[email protected]