E-Commerce

In de volksmond hebben we het bij E-commerce over een webshop en verkopen of kopen op internet.
Van kleding tot concertkaartjes en van vakanties tot medicatie: alles is online te koop of te verhandelen.
E-commerce kent verschillende facetten: elektronisch betalen, internetmarketing, transactie- en orderverwerking en elektronische data-uitwisseling.

Met een paar klikken op de muis is tegenwoordig zelf een webshop of website te maken met verschillende (gratis) oplossingen. Voor een beginnende webshop kan een dergelijke oplossing in het begin toereikend zijn. Het bedrijf is dan nog klein en het past zich redelijk makkelijk aan om in lijn te werken met de software. Na een poosje verandert dit want die eerste webshop kende toch ook wel wat nadelen. De producten kwamen niet mooi uit de verf en het goed meeverkopen van de extra aanbiedingen (upselling en cross-selling) lukt niet.

Daarnaast groeit een bedrijf (als het goed gaat) en kent het bedrijf procedures en gewoonten die door medewerkers als goed, bekend en prettig worden ervaren. Een nieuwe oplossing die een onpraktische manier van werken oplegt, is geen verstandige optie. Maatwerk is dan de juiste oplossing.

NiDiDo heeft de kennis voor u in huis! Wij weten wat online klanten willen, wat zij zoeken, hoe zij zoeken en wat zij vooral ook niet willen zien binnen een webshop. Deze kennis zetten we direct in voor uw nieuwe webshop. Ook voor de eerste webshop kunt u onze kennis goed gebruiken. Graag denken we vooruit over de keuzes waar u voor komt te staan.

E-Commerce Nidido

Stuur ons een kaartje
NiDiDo bv
Einsteinstraat 22 L
3902 HN Veenendaal

Bel ons:
We zijn bereikbaar via:
0318 - 210 400

Stuur ons een e-mail:
Ons mailadres is:
[email protected]