E-Business

E-business en E-commerce zijn begrippen die voor veel mensen onduidelijk zijn. We leggen het graag uit.

Het verschil tussen E-business en E-commerce is helemaal niet zo onduidelijk. E-business omvat E-commerce, maar heeft ook betrekking op interne processen zoals productie, voorraadbeheer, productontwikkeling, risicobeheersing, financiën, kennismanagement en human resources. Een E-business strategie is dus complexer, meer gericht op interne processen, op kostenbesparingen en verbeteringen in de efficiëntie en productiviteit.

Wij zien E-business als aanvulling op E-commerce. Automatisering (intern) zorgt voor een constantere en betere proces-flow wat ten goede komt aan E-commerce. De webshop kan nog zo mooi zijn, maar wanneer door fouten in de interne processen de verkeerde producten verstuurd worden, maakt u de klant nog steeds niet blij. Koppelingen tussen systemen zowel ERP, CRM als betaalsystemen zijn cruciaal voor het goed kunnen uitvoeren van E-commerce.

Door onze brede kennis en jaren ervaring binnen E-commerce en E-business kunnen wij u ondersteunen bij het koppelen en integreren van systemen. Vaak kan door eenvoudig maatwerk een overall systeem worden gecreëerd waarmee de interne processen gekoppeld zijn en de kans op fouten afneemt, de efficiency toeneemt en de klant echt blij is en blijft!

E-Commerce Nidido

Stuur ons een kaartje
NiDiDo bv
Einsteinstraat 22 L
3902 HN Veenendaal

Bel ons:
We zijn bereikbaar via:
0318 - 210 400

Stuur ons een e-mail:
Ons mailadres is:
[email protected]