Projectbegeleiding

Soms zoek je gewoon iemand hebben die meewerkt binnen een project om bijvoorbeeld advies te geven of te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Echter wil je niet het hele projectmanagement uit handen geven.

Wij helpen dan graag. Met onze ervaring kunnen wij van een grote meerwaarde zijn bij jouw project. Noem ons de vraagbaak, het manusje van alles. Wij hebben verstand van de online wereld en van de techniek. Zelf het wiel uitvinden is niet nodig. Alles waar u voor komt te staan heeft een ander vaak ook al doorgemaakt.

Het is geen geheim dat niet ieder webproject goed afloopt of binnen budget blijft. Maar er zijn wel een aantal lessen dat je kunt leren voordat je aan een groot webproject begint.

Daarom: zeven lessen voor het nuchter bouwen van een succesvol webproject.

  1. Geen eindeloze lijst specificaties. Maar een heldere doelstelling en een vastgesteld budget
  2. Maak geen uitgebreide planning die de toekomst voorspelt. Beperk je tot een voorspelbaar proces dat niet te ver de toekomst in dwaalt
  3. Produceer geen documenten voor het produceren. Beperk je tot dat waar het om gaat. Werk schermen uit en zorg dat allemaal weet wat je gaat maken.
  4. Geen lorem ipsum vul teksten. Werk met echte data dat zie je gelijk of het “past”
  5. Zorg voor een klein team van maximaal drie tot vier personen voor versie 1.0
  6. Niet alles in één keer perfect door eindeloos testen. Beperk je tot het hoogstnoodzakelijke en ga zo snel mogelijk online
  7. Geen budget verspillen aan versie 1.0. Wel: 20% bouwbudget reserveren voor aanpassingen na oplevering
E-Everything Nidido

Stuur ons een kaartje
NiDiDo bv
Einsteinstraat 22 L
3902 HN Veenendaal

Bel ons:
We zijn bereikbaar via:
0318 - 210 400

Stuur ons een e-mail:
Ons mailadres is:
[email protected]