Internet Presence

Wil je op internet iets kunnen bereiken, dan moet je gevonden worden. Je moet klanten, die je niet kent naar je schop zien te krijgen. Dat betekent dat jouw site of webshop hoog in de zoekresultaten terug moet komen bij de zoekmachines. Veel mensen klikken in een zoekmachine niet door naar pagina twee of verder. Er wordt wel eens de uitspraak gedaan dat de beste plek om je te verstoppen is op pagina 2 van de zoekresultaten.

Bij het oplimaliseren van je site of shop komen verschillende termen voorbij, voorbeelden hiervan zijn SEO en SEA. Maar laten we ook e-mail marketing, social media en affiliate marketing niet vergeten.

SEO en SEA

Het optimaliseren van je site of shop op terug te komen in de natuurlijke zoek resultaten noemen we SEO, wat staat voor Seach Engine Optimalisation. Veel zoeke machines hebben ook advertentie mogelijkheden maar je wilt je advertenties wel passend getoond hebben bij de zoek termen. een vertoning en een eventuele klik kosten namelijk geld, soms veel geld. Dus je wilt de kan vergroten dat die klik ook een order op leverd. Dat is SEA, Seach Engine Advertising.

E-mail marketing

Iedereen kent ze wel de e-mails die je krijgt met aandiedingen, acties en top deals die een shop op dat moment heeft. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je mails ongelezen de prullenbak in gaan. Pesonaliseren is dat heel belangrijk. Zorg dat de inhoud past bij de ontvanger. Wij denken hier graag in mee en ook hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen.

Social media

Iedereen heeft facebook en heeft gehoord van Twitter. Wij zetten samen met jou de tools in die bij jouw shop passen. Samen richten wij het zo in dat het een meerwaarde heeft voor jouw activiteit online. Of dat nu het werken van klanen is via jouw website of het aanjagen van verkoop in je online shop.

Affiliate marketing

Ook kunt u via advertenties op andere sites worden getoond. Voor advertenties zijn er zowel vaste oplossingen als dynamische waardoor het kostenmodel er weer heel anders uit kan zien. Als uw site of shop naar voren komt, moet het wel duidelijk en aantrekkelijk zijn om op uw banner te klikken want je kunt pas online verkopen als je een bezoeker hebt!

Nidido SEO

Stuur ons een kaartje
NiDiDo bv
Einsteinstraat 22 L
3902 HN Veenendaal

Bel ons:
We zijn bereikbaar via:
0318 - 210 400

Stuur ons een e-mail:
Ons mailadres is:
[email protected]